Hinnasto

Pt Laura-10

Personal training-paketit

1 x Personal trainer-ohjaus (60 min) – 60€

Sopii sinulle joka treenaa itsenäisesti mutta haluat ammattilaisen tekemän ohjelman ja sen päivityksen. Kuntosalin pääsymaksu ei sisälly hintaan.

5 h Personal training-paketti – 260€

Soveltuu aktiiviliikkujalle joka haluaa uusia ideoita, tekniikoiden tarkistusta ja omia saliohjelmia. Loistava vaihtoehto myös lahjaideaksi! Paketti sisältää personal trainer ohjaukset sekä  mahdolliset omat saliohjelmat. Kuntosalin pääsymaksu ei sisälly hintaan.

10 h Personal training-paketti – 490€

Aloittelijan tai tulosten hakijan valinta. 10 tapaamista on jo tarpeeksi pitkä aika saada kehitystä aikaan ja liikuntakärpänen puraisemaan! Sisältää personal trainer ohjaukset sekä  mahdolliset omat saliohjelmat. Kuntosalin pääsymaksu ei sisälly hintaan.

10 h Duo pt-paketti – 368€/hlö

Haluatko treenata ystäväsi, puolisosi tai vaikkapa sisaresi kanssa? Duo-pt on silloin teidän valintanne! Liikkeet sovelletaan molemmille sopiviksi vaikka olisitte eri tasoisia liikkujia. Ainut ”vaatimus” on saman tyylinen tavoite, toista ei voi valmentaa maraton-juoksijaksi ja toista lihasmassan kasvattajaksi yhtäaikaa. Paketti sisältää personal trainer ohjaukset sekä  mahdolliset omat saliohjelmat. Kuntosalin pääsymaksu ei sisälly hintaan.

Elämäntapojen muutos

6 kk Elämäntapojen muutos – 220€/kk (1320€)

Sitoutuneille, motivoituneille ja muutoksenhaluisille! Kuudessa kuukaudessa aloitat uuden loppuelämäsi terveempänä ja paremmin voivana. Kokonaisvaltainen valmennus johon kuuluu PT-ohjaus 1krt/vko (= 24x), oma saliohjelma ja sen päivitykset, ravintovalmennus ja kuntotestit valmennussuhteen alussa sekä lopussa. Kuntosalin pääsymaksu ei sisälly hintaan.

Kotikäynti

Kotikäynti – 10 km säteellä Sirkan kylältä

Onko salille lähteminen vaikeaa tai mahdotonta? Personal trainer-tunnin voi pitää myös kotona tai omalla pihalla! Tulen kotiisi 10 km säteellä Sirkan kylältä normaalin hinnaston mukaan. 10 km ylittävistä käynneistä + 0,5 senttiä/km + 10€.

Ravintovalmennus

Ravintovalmennus 2 kk – 150€/kk

Sinulle joka haluat tarkistaa, että ruokavaliosi on kunnossa ja/tai tehdä siihen pieniä parantavia muutoksia. Sis. 1x 30 min, 1x 60 min ja 1x 90 min tapaamiset.

Ravintovalmennus 4 kk – 145€/kk

Kun haluat panostaa ravintoosi tai alle 5kg painon pudotusta. Sis. 1x 30 min, 3x 60 min ja 1x 90 min tapaamiset. 

Ravintovalmennus 8 kk – 140€/kk

Kun haluat muuttaa ruokavaliotasi tai -5-10kg painon pudotusta. Sis. 1x 30 min, 5x 60 min ja 2x 90-120 min tapaamiset. Ruokapäiväkirja-analyysi myös lopussa.

Tapaamisten lisäksi kaikki ravintovalmennukset sisältävät
+ analyysi 5 pvn ruokapäiväkirjasta (sis. vitamiinit ja hivenaineet)
+ kirjallinen palaute
+ muutostavoitteet
+ tehtävät,raportointi,seuranta

Paketit ovat räätälöitävissä, joten ota yhteyttä, kerro toiveistasi ja muokataan juuri sinulle sopiva valmennus!

 

HUOM!

Erissä maksaminen mahdollista, kysy lisää!

Voit maksaa myös MobilePay:lla!

Mainokset