Laura Hakala

Iloinen ja kannustava personal trainer ja ravintovalmentaja

Pt Laura-213

Olen Jyväskylästä lähtöisin ja Leville päädyin työn perässä vuonna 2014. Olen pienestä pitäen harrastanut liikuntaa monipuolisesti, nuorempana päälajina joukkuevoimistelu. Liikunnasta tuli ensimmäisen kerran ammatti vuonna 2013 kun aloitin ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen. Samoihin aikoihin kuvioihin tuli alppihiihdon ohjaajakoulutus ja seuraavana kesänä 2014 Trainer Labin Personal Trainer-kurssi. Minulle on tärkeää omien tietojen ja taitojen kehittäminen, joka on tietenkin elämän mittainen ”projekti”.  2016 kävin Painonnoston Ohjaajakoulutus I:sen ja 2018 talvella valmistuin Ravintovalmentajaksi (Trainer4You). Katsotaan mitä lisää tulevaisuus tuo tullessaan!

Vahvuuksiani personal trainerina ovat toiminnallinen sekä omankehonpainoharjoittelu. Osaamista löytyy myös painonpudotukseen ja -hallintaan sekä ravintovalmennukseen. Olen tehnyt useampia harjoitussuunnitelmia ja -ohjelmia vaelluksille valmistautuville asiakkailleni. Teen yhteistyötä Matkatoimisto YouTravelin kanssa jonka asiakkaille suunnittelen etävalmennuksia vuoristovaelluksille. Muiden lajien harrastajia joiden kanssa olen työskennellyt ovat mm. maastohiihtäjät ja juoksijat.

Saan usein kuulla olevani ohjaajana kärsivällinen. Pyrin myös kannustamaan ja rohkaisemaan positiivisen kautta. Liikunnan yksi tarkoitus on kuitenkin tarkoitus olla hyvää oloa tuottavaa, vaikka se ei joka hetki siltä tuntuisikaan 😉 Ja se että tekee asioita tosissaan ja tavoitteellisestikin ei tarkoita sitä että tekeminen tarvitsisi olla aina olla totista!! 🙂

 

Koulutus

  • Ravintovalmentaja (koulutus 2017-2018, Trainer4You)
  • Painonnoston ohjaajakoulutus I (2016, PNOK1, Santa Sportin Urheiluopisto)
  • Personal Trainer (2014, TrainerLab)
  • Ryhmäliikuntaohjaaja (2013, TrainerLab)
  • Alppihiihdon ohjaaja (2013, SHORY, Suomen Hiihdon Opettajat Ry)
  • Tradenomi (2012, Haaga-Helia AMK)
  • Matkailun restonomi (2009, Jyväskylän AMK)